Dorotea Idrottsförening
Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Innebandy
Bussresa till IBK-Dalens hemmapremiär
2018-08-28 21:14, Innebandy
Bussresan inställd på grund av för få anmälda. Vi kommer göra ett nytt försök senare.

Dorotea IF ordnar innebandyresa till Umeå. Boka bussresa med inträde till 2 st SSL matcher 23 september i Umeå för endast 300kr/pers. Vi kommer åka 09:00 på morgonen den 23:e september. Anmäl intresse senast 9 september. Anmälan är bindande. Anmälan Innebandyresa »
Arvsfondens Sverigeresa
2018-06-26 08:22

För att sprida information om vår verksamhet, våra kriterier och hur man som förening söker pengar ur fonden genomför vi just nu en Sverigeresa
Allmänna arvsfondens medel ska gå till nyskapande och utvecklande projekt i föreningslivet, till förmån för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning. Under 2018 har Arvsfonden som mål att fördela 720 miljoner kronor till projekt inom civilsamhället över hela Sverige. I slutet av maj besökte vi Blekinge län och träffade cirka 150 föreningsaktiva och tjänstemän som jobbar med föreningslivsfrågor. Nästa besök blir i Västerbotten
Informationsträffar för föreningar i Västerbotten – måndag 17 september
Bor du i Västerbotten och har en nyskapande idé eller är engagerad i en förening? Då ska du komma till vår informationsträff i Skellefteå (Nordanåteatern), måndag den 17 september klockan 18.30-21.00.

Arrangemanget är kostnadsfritt. Anmälan är inte öppen ännu, men boka in detta datum redan nu!
Nyheter från våra grupper
Innebandy, 11/09 21:59