Dorotea Idrottsförening

Välkommen till ett nytt medlemsår
2021-01-28 17:25
Välkommen till ett nytt medlemsår 2022 med Dorotea IF!

2019-2021 var annorlunda år. Vi får hoppas att 2022 blir ett år där vi kan träffas och ha kul igen med varandra. Dorotea IF tror starkt på framtiden som är våra barn & ungdomar.
Vi kommer att behöva hjälpas åt för att komma igång igen med föreningslivet efter den Pandemi som pågår.

Nu är det dags att betala in medlemsavgiften.
Har du inte redan fått fakturan på mail får ni gärna gå in på vår hemsida och uppdatera era medlemsuppgifter med er mailadress. Uppdatera din mailadress »
Medlemsavgiften betalas årsvis (jan-dec).
Familj           300kr
Senior.          150kr
Junior.          100kr
Stödmedlem 75kr

Mer information om föreningen hittar ni på www.doroteaif.se.

Vid frågor kontakta oss via e-post:  kansli@doroteaif.se

OBS! Betalning sker till Bg 133-9126. Eller swish 123 269 80 25 Skriv namn & personnr som betalningen avser.

Dorotea Idrottsförening
Ordförande Jan-Åke Persson