SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dorotea Idrottsförening

Elin styr upp kaffeförsäljning på träningskväll! 🥰

Publicerat av Dorotea IF Måndag 22 maj 2023
DIF’s ordförande gör sitt första seriemål.
2020-02-08 19:35
Lycklig JÅP med matchbollen från sitt första seriemål
Det var en strålande morgon och ett härligt gäng som åkte från ett Dorotea som firade Doroteadagen i solskenet. Vi skulle möte IBF Dalen. På vägen dit tänkte jag -Vad gör jag egentligen? Man börjar ju vara för gammal för sånt här och i detta finväder, kan det vara nått? Väl framme värmde vi upp och drog taktiken. Det skulle bli en tuff match det visste vi. I den senaste matchen mot Dalen vann de med 17-1. Vi gick ut med en bra känsla. Zeth lyckades göra mål efter bara 26 sekunder. Första perioden slutade med 2-1 och vi kände att vi var med på riktigt i matchen. I andra perioden gick Dalen ifrån lite till 5-1 när det var 5 minuter kvar av 2:a perioden. Mathias lyckades fiska upp en boll till höger om motståndarmålet och gick runt målet och tryckte in bollen mot vänster stolpe. Returen gick rakt ut från målet och jag smackade in bollen i målet. Glädjen var oundviklig! Jag skrek så att hela hallen bågnade. Första seriemålet i karriären var ett faktum. Domaren kom fram och varnade att Umeåborna inte var van vid sånt oljud. Jag svarade att det var första målet i karriären. Då gick han och hämtade matchbollen och grattade. Vi spelade bra och kände fortfarande att vi kunde vinna matchen. I 3:e perioden gjorde Dalen till slut 8-2 som blev slutresultatet. Vilken dag och vilket härligt gäng! Vi firade nästan som vi hade vunnit efter matchen. Tack till alla sköna lirare!!! Ge aldrig upp!
I helgen startar innebandysäsongen 2019/2020
2019-10-18 08:14

Fler bilder (+5) >>
Samlade bilder från 2018/2019
På lördag startar innebandysäsongen med match mot Umeå City klockan. 13:00 i Dorotea sporthall. På söndag spelar juniorlaget sammandrag här i sporthallen. De kommer att möta Strömsunds IBK samt Sundsjö. Härligt att säsongen drar igång igen! Kommer ni ihåg fjolåret? De båda juniorlagen vann sina serier. Det äldre laget gick obesegrade genom hela serien. A-laget gick det lite tyngre för men man lyckades ta flera poäng i slutet av säsongen. I sista matchen vann man med klara siffror mot IBF Frösön. Varmt välkomna i helgen!!!
Utbildade ledare!
2019-03-10 19:27
Praktiska övningar
Idag har Dorotea IF Innebandy haft utbildning med Västerbottens Innebandyförbund. 
Första inomhusträningen.
2018-08-16 18:53
JÅP & Tony värmer bänk
Första träningen för säsongen är snart avklarad. Bra tempo!! Syns att spelarna tränat på under sommaren. Vi kommer köra nästa torsdag 18-19 igen samt första träningsmatchen fredag 24:e augusti mot Rossön. Matchen börjar ca 18:30-18:45. Vi kommer spika tiderna för samtliga träningsgrupper nästa vecka. Vi ses!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Uppdatera dina adressuppgifter